keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Tarinat jatketaan loppuun asti!!

Juuh,nyt asia on niin,että mä ja Carly kirjoitetaan tää teksi niin, että molemmat kertovat omat tarinansa loppuun. Mulla on se pitkä satu,ja Floralla on se adjektiivitarina. 

                                                            ADJEKTIIVITARINA
                                         
Olipa kerran,Panfun köyhällä saarella panda,joka oli aina  nälkäinen ja tylsä. Pandan punainen nimi oli Höpsö. Höpsö oli pyöreä,pelkurimainen ja pullea. Hänen ystävänsä oli Liu, joka oli hyvin Erikoinen. Hän piti kiltistä kakusta, ja hassusta Jääteläbaarista. hänen kuninkaallinen  lemmikkinsä oli erittäin tylsä. Hänen lemmikkinsä piti ihanasta,mutta höpsöstä Paulista. Paul the Kid oli mukava,mutta pelottava.    Eräänä keltaisena päivänä tapahtui jotain erittäin,siis hyvin tylsää. Liu rupesi höpsöksi ja yritti kiivetä hyvältä maistuvalle pandavuorelle. Liu ahmi äklöttävää pandavuorta. Kivaa,Liu sanoi pullealla äänellään. Yhtäkkiä hän tippui sokeriselle maalle. Sittemmin hän ei enää yrittänyt kiivetä oudolle pandavuorelle. Pöhkö loppu.                                          LOPPU


jatkuu... (siinä on sekava juoni koettakaa saada selvää,pliide XD) 

Kun Ben joutui lähtemään,Carly oli hyvi  vihainen. Joku tyttö sieppasi hänet. Liekö kuningas,ajattelu Carly. Hän kertoi Floralle. Juu-u,Carly sanoi kun Flora sihisi kiukusta. Aivan kirjaimellisesti.
 _______________VUOTTA MYÖHEMMIN_________________  

Hän palasi! Carly huusi kun näki aluksen laskeutuvan. Mutta sieltä ei tullutkaan Ben,vaan Ken. Missä Ben on,Carly kysyi, ja Ken vastasi: Täällä. Hänestä oli tullut kuningas. Huhhuh,hyvä,ajattelin.

LOPPU

(Tarinapostaus tulossa pian. Mulla on liikaa tarinoita varastosa ne pitää purkaa XD)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hellouh! Tulitko kommaamaan? Vai lukemaan niitä? No,tervetuloa kommaamaan ja lukemaan niitä! Toivottavasti näemme joskus!
-Carly,Flora&Toffeenalle